Anderen over mij

Diederik kon mijn soms nog wat vage ideeën, feilloos vertalen in duidelijke mooie beelden. Zodat beoogde bezoekers een heldere indruk krijgen van wat ik wil overbrengen. En met zijn tips en trucs was mijn nieuwe website snel goed vindbaar. Erg prettige flexibele samenwerking.

Maud Verheij

Maud Verheij

corporate antropoloog website

Met Diederiks hulp hebben we een verbeterslag van de website gemaakt, waardoor deze er professioneler uitziet. Naast vernieuwde teksten geeft hij ook suggesties ter verbetering van de lay-out en het beeldmateriaal. Diederik heeft verder gezorgd voor een visuele kwaliteitsverbetering van de digitale nieuwsbrief.

Lia Kemerink

Lia Kemerink

oprichter Odensehuis Andante website

Juist bij mensen met een beperking komt het erg precies wat je vertelt en hoe je het vertelt. En daar slaat Diederik de plank nooit mis. Je stuurt hem een ruw bestand en in no-time heeft hij het omgewerkt tot een tekst voor de website die de doelgroep aanspreekt. Op eigen initiatief legt hij bovendien de link naar eerdere berichten of aanverwante thema’s, zodat onze bezoekers écht verder worden geholpen.

Martijn Klem

Martijn Klem

oud-directeur BOSK, nu directeur Revalidatie Nederland website

Diederik Vermeulen heb ik leren kennen en waarderen als een zeer betrouwbare en accurate webmaster. Altijd snel met het doorvoeren van wijzigingen, hij denkt nadrukkelijk - ook ongevraagd - mee: mij wijzend op oude meuk en op nieuwe mogelijkheden. Diederik kijkt niet alleen met de blik van een vormgever, maar kruipt in de huid van de ondernemer om van binnenuit de zaak zo adequaat mogelijk naar buiten en over het voetlicht te krijgen.

Harm Knoop

Harm Knoop

eigenaar Knoop Consult website